Overname Drukkerij Rijkers-Broeksteeg

Overname Drukkerij Rijkers-Broeksteeg

Drukkerij Rijkers / Broeksteeg OvernameWe zijn langzaam maar zeker, zoals sommige klanten misschien al hebben gemerkt, begonnen met de overname van een kleine drukkerij in Uden. Dit betreft de overname van Drukkerij Rijkers te Uden.

Uiteraard zijn alle klanten van drukkerij Rijkers hartelijk welkom en we wijzen er dan ook op dat we met ons uitgebreide assortiment aan digitaal drukwerk en beletteringen waarschijnlijk een welkome aanvulling zijn.

De komende tijd zal Dhr. Jan Rijkers nog steeds het aanspreekpunt blijven van drukkerij Rijkers wat geleidelijk aan over gaat naar De Haan reclame. Tot het moment van volledige overgang zal het telefoonnummer en e-mailadres zeker ongewijzigd blijven. Uiteraard is het altijd mogelijk persoonlijk kennis te komen maken met De Haan reclame waarbij u dient te vragen naar Dhr. Dennis de Haan.

Het nieuwe afhaalpunt voor drukwerk en materialen is gewijzigd naar De Haan reclame gelegen aan Energielaan 9 te Uden. We raden u wel aan even een telefoontje te geven (0413-273052) alvorens aan te komen om uw producten af te helen om te voorkomen dat u voor een gesloten deur staat.

info@dehaanreclame.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.