Reclameborden

Indoor prints

krooder reclamebord 125x800cmEen reclamebord is bij uitstek geschikt om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Om U een duidelijk beeld te geven, maken wij natuurlijk eerst een proef op papier met daarin geprojecteerd de tekst, het bedrijfslogo, foto of overige belettering zodat u vooraf precies een indicatie heeft hoe het product er uiteindelijk uit komt te zien.

Een professionele uitstraling van essentieel belang. De juiste communicatie op het juiste moment kan u van vele anderen onderscheiden. Uzelf laten zien, daar waar de klanten u zoeken, is een vereiste om een goede naamsbekendheid op te bouwen.

Full-colour belettering behoren hierbij ook tot de mogelijkheden. Wat communiceert er beter dan een mooie foto van uw product?

Uw reclamebord

Uw bedrijf kan hiermee nadrukkelijk aanwezig zijn op allerlei manifestaties, reclamebord op wielensportwedstrijden, beurzen, tentoonstellingen, allerlei vormen van sponsoractiviteiten. Tevens op locaties waar u aan het werk bent mist een klein of groot formaat reclame-uiting zijn uitwerking niet. Zien, maar vooral gezien worden, is belangrijk om de naamsbekendheid te behouden en/of te vergroten.

Alle reclameborden en uitingen worden door ons uitgevoerd in buitenkwaliteit materiaal.

  • Prints full-color op solvent basis met of zonder laminaat
  • Beletteringsfolies in hoogwaardige kwaliteit voor al uw snijteksten
  • Plaatmateriaal naar keuze: skybond/dibond/alubond, trespa, forex, enz.
  • In alle maten

Bel voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Onze openingstijden zijn:

ma t/m vr: 08.15 – 17.15 u

Za en zo: gesloten.

Wij werken op afspraak!

Voor een afspraak:

of bel: 0413-273052