Webdesign en hosting

Het ontwerpen en realiseren van uw webpagina en plaatsing op het world wide web (www).

Wist u dat marketing een essentieel onderdeel uitmaakt van uw bedrijf?

Middels uw website kan u een zeer grote doelgroep bereiken om informatie te verschaffen aan potentiële klanten alszijnde een zeer uitgebreide digitale folder. Hiermee kan u een eerste indruk geven over de producten en/of diensten die u biedt en zo een eerste bedrijfsoriëntatie geven.

Een eerste indruk is immers de beste indruk!!!

Om deze reden is het dan ook belangrijk een website op te zetten die aan zowel de grafische standaarden als aan de HTML standaard moet voldoen. Tevens is het zeer belangrijk dat uw website uw bedrijf en uw producten duidelijk omschrijft eventueel toegelicht met passende foto’s.

Uw website.

De Haan reclame, DH drukkerij en DH Sign werken erg transparant. Hiermee bedoelen we dat we naar u toe zo duidelijk als zijn kan zijn met kosten, onwerp, hosting, mogelijkheden, etc.

Een CMS (Content Managing System) waar u door middel van inloggen in “the backend” zelf de pagina’s aan kan maken of wijzigen. Dit zijn systemen welke de laatste tijden erg in opkomst zijn. Wij bieden u een ontwerp en uitvoering van het uiterlijk van de site en de installatie van het open source systeem WordPress of Silverstripe aan (met plugins en modules). Dit zijn zeer gebruikersvriendelijk systemen. Ons motto is hierbij: “Als u met Word en uw Windows bestanden (menu mappenboom) kunt werken, kan u zelf uw pagina bouwen!”

Wordpress administratie interface:

WordPress administratie interface:

silverstripe interface

Silverstripe administratie interface

Bij het online zetten van uw website wordt uw site door ons standaard aangemeld bij diverse zoekmachines zodat deze uw pagina kunnen indexeren en uw website, producten en diensten vindbaar maakt.

Wilt u uw domein gehost hebben?

Geen probleem, wij kunnen voor u een domeinnaam en webruimte naar keuze regelen voor een betaalbare prijs. Samen gaan we op zoek naar de beste hosting en aankoop van uw domeinnaam met hosting. Met samen bedoelen we dan ook dat het door U geregistreerd wordt onder onze begeleiding. Alles is hiermee dan ook uw eigendom.

Enkele voorbeelden:

website saller nederlandweb notaris barbara van kampen ossWebsite Govers waterservicessvk benelux websiteWebsite kdv Humpie Dumpiewebsite trem adviesvoetbalschool uden websitevan den broek timmerwerken websitewebsite all in 1 entertainmentwebsite hr-veiligheidwebsite ktphwebsite nedekwebsite vd berg tenten verhuurwebsite zanger marco vanderawivi loodgieters websiteworkshop uden website

Onze openingstijden zijn:

ma t/m vr: 08.15 – 17.15 u

Za en zo: gesloten.

Wij werken op afspraak!

Voor een afspraak:

of bel: 0413-273052

LET OP... VAKANTIESLUITING!
Beste klant,
Van 17 juli tot 12 augustus zijn we wegens machine onderhoud en vakantie gesloten.
Vanaf 12 augustus zijn we u natuurlijk weer graag van dienst!