Trouw- en jubileumkaarten

TrouwkaartjesBij geboorte-, trouw- en jubileumkaarten is de mogelijkheid bijna oneindig. Er valt te kiezen uit de standaard zeer uitgebreide collectie kaartjes van onze leveranciers welke enkel ingedrukt hoeven worden of er kan gekozen worden voor een kaartje naar eigen ontwerp, wat altijd aan uw voorwaarden voldoet. Met het eigen ontwerp is de mogelijkheid kwa digitale bedrukking zeer groot. Indien men het standaard houdt (geen goudbedrukking, prägen, ed.) is het prijstechnisch nog aantrekkelijker ook als de standaard kaart terwijl het kwalitatief nauwelijks tot niets verschilt.

Werkwijze standaard trouw- en jubileumkaarten

Via de 2 hiernaast staande links naar de leveranciers (Buromac en Belarto) kunt u de volledige recente trouw- en jubileumkaarten collectie bekijken en eventeueel een voorbeeld aanvragen.

Zodra u uw kaartje heeft uitgezocht, noteert u het nummer en de leverancier.

Dan komt voor u uw huiswerk…

  • Rekening houdend bij trouwkaarten dat 6 weken voor de bruiloft alles verstuurd moet zijn…
  • Het uitzoeken van de tekst welke ingedrukt moet gaan worden… denk hierbij ook aan de verschillende teksten voor bijv. enkel feest of de gehele dag uitgenodigd. De meerdere versies indrukken levert bij ons geen meerkosten op wegens het digitale drukproces.
  • Het tellen hoeveel kaartjes er benodigd zijn…
  • Ook kunnen wij voor u eventueel de kerk(mis)boekjes verzorgen, welke door u dan in PDF aangeleverd worden (wij geven u eventueel ondersteuning in het omzetten naar PDF).

HuwelijkskaartZodra u alles bij elkaar heeft maakt u bij ons een afspraak. Hier wordt dan meteen de kaart besteld, zodat deze op voorraad liggen, en er wordt meteen een opzet van de bedrukking gemaakt voor de versies welke u nodig heeft. U krijgt de drukproef dan mee naar huis, zodat u rustig alles nog eens over kunt kijken. Het voordeel is dat u dan nog wijzigingen aan kunt brengen!  

Zodra de kaarten geleverd zijn, worden deze na goedkeuring ingedrukt.

Onze kaartleveranciers: Geboortekaartjes van Belarto Geboortekaarten van Buromac

Enkele voorbeelden:

Onze openingstijden zijn:

ma t/m vr: 08.15 – 17.15 u

Za en zo: gesloten.

Wij werken op afspraak!

Voor een afspraak:

of bel: 0413-273052