Groot formaat printen

Indoor prints

Wand prints Joy de La LuzDankzij het groot formaat printen op ecosolvent basis (een soort thinner gebaseerde inkt) beschikken wij over scala aan te bedrukken materialen als verschillende soorten papier, canvasdoek, vinyl (stickers), frontlit, zeildoek, lichtbakfilm, textiel, polyesterfilm, pop-up film, roll-up banner, enz. De prints geven een prachtige fotokwaliteit wat bij indoorgebruik van groot belang is voor de presentatie naar de klant toe. Het voordeel van de gebruikte inkt is hierbij dat de krasvastheid hoog is en de levensduur bij binnengebruik minimaal tientallen jaren is.

Outdoor prints

Mutoh Valuejet groot formaat printerVoor een duurzame buiten toepassingen is een inktkwaliteit met UV- en weerbestendigheid van het grootste belang. De ecosolvent inkten welke gebruikt worden hebben dan ook de eigenschap dat ze door het zware pigment tegen UV straling kunnen (3 tot 5 jaar) en weerbestendig zijn. We kunnen printen op zelfklevend vinyl (sticker) voor vlakke of golvende oppervlakken, zeildoek, vlaggenstof, posterpapier voor billboards, enz. Bij vinyl wordt er zelfs nog om de levensduur te verlengen een UV laminaat over de afdruk gemonteerd waardoor de levensduur nog eens met – 1 jaar verlengd wordt. Dit laminaat geeft ook nog eens het voordeel dat de afbeelding 100% beschermd is tegen krassen.

Reclameborden

borden bedrukkenOok voor reclameborden bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen een gelamineerde of niet gelamineerde outdoorsticker op de borden/panelen plakken of we beplakken deze borden/panelen met een basisfolie. Het plaatmateriaal is in een grote verscheidenheid te leveren (trespa, skybond, dibond, forex, enz.) in alle maten. Het is ook mogelijk uw eigen aangeleverde plaatwerk te beplakken.

Voertuigen

Astra car wrapping auto stickersEen laatste specialiteit van ons is het beletteren van voertuigen. Voertuigbelettering en decoraties dragen zorg voor een snelle verspreiding en een goede herkenbaarheid van uw naam en/of logo. Daarbij is het ten opzichte van andere reclame-uitingen een bijzonder goedkoop en geschikt medium. Beletteringen en decoraties (snijteksten/logo’s) worden uitgevoerd met hoogwaardige kunststof folie voor een gegarandeerde levensduur van 7 – 10 jaar bij buitengebruik. Bij fotoprints op Eco-solvent basis ligt de levensduur van de print op 3 tot 5 jaar. Beide beletteringsmanieren hebben zowel de mogelijkheid voor een kleine belettering tot het volledig inpakken van uw auto (carwrappen).

Over de meestgevraagde producten wordt op deze site meer uitleg gegeven, maar eigenlijk is zo goed als alles mogelijk.

Enkele voorbeelden:

Onze openingstijden zijn:

ma t/m vr: 08.15 – 17.15 u

Za en zo: gesloten.

Wij werken op afspraak!

Voor een afspraak:

of bel: 0413-273052

LET OP... VAKANTIESLUITING!
Beste klant,
Van 17 juli tot 12 augustus zijn we wegens machine onderhoud en vakantie gesloten.
Vanaf 12 augustus zijn we u natuurlijk weer graag van dienst!