Vrachtwagen belettering

Vrachtwagen – trailer en aanhangwagen belettering.

Lasmo wrapping bakwagenEen vrachtwagenbelettering is bij uitstek geschikt om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Nergens anders dan in het dagelijkse verkeer kunt u in zo’n korte tijd zoveel mensen bereiken.

Voor een bedrijf in een tijd als deze is een professionele uitstraling van essentieel belang. De juiste communicatie op het juiste moment kan u van vele anderen onderscheiden. Uzelf laten zien, daar waar de klanten u zoeken, is een vereiste om een goede naamsbekendheid opbouwen.

Full-colour belettering behoren hierbij ook tot de mogelijkheden. Wat communiceert er beter dan een mooie foto van uw product?

Vrachtwagenbelettering…

Belettering van uw vrachtauto draagt zorg voor een snelle verspreiding en een goede herkenbaarheid van uw vrachtwagen belettering Rijbroek vloerennaam en/of logo. Daarbij is het ten opzichte van andere reclame-uitingen een bijzonder goedkoop en geschikt medium.

Wij vertalen uw bedrijfsimage naar reclame op auto’s en vrachtwagens. Smaakvol en grafisch verantwoord design zijn daarbij sleutelwoorden.

Beletteringen en decoraties worden door ons uitgevoerd in hoogwaardige kunststof folie met een gegarandeerde levensduur van 7 tot 10 jaar.

U heeft bij ons ook de mogelijkheid uw complete trailer of aanhangwagen met een foto in te pakken. Bij fotoprints op Eco-solvent basis ligt de levensduur van de print tot 5 jaar uitgegaan van de gemiddelde Europese weersomstandigheden.

Enkele voorbeelden vrachtwagenbelettering:

Onze openingstijden zijn:

ma t/m vr: 08.15 – 17.15 u

Za en zo: gesloten.

Wij werken op afspraak!

Voor een afspraak:

of bel: 0413-273052