Kleding en bedrukking

Bent u op zoek naar een textiel drukkerij die alleen maar kwaliteit & service biedt, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Pers transfers voor kledingbedrukkingVoor veel bedrijven is het voor het personeel aanschaffen van bedrijfskleding tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, maar ook particulieren willen tegenwoordig een eigen ontworpen t-shirt of sweater hebben voor bepaalde doeleinden.

Wij bieden u deze mogelijkheid!

U kunt zelf uw kleding aanleveren of wij verzorgen voor u de meest voorkomende kleding als T-shirts, Sweaters, Broeken, sportkledij, jassen, bodywarmers, windbreakers,  enz.

Op onderstaande links kunt u een deel van onze kledinglijn en leveranciers vinden:


Promotional textiles: Werkkleding:
Alle soorten kleding Heavy duty workwear
promotional-textiles Tricorp

Uw kledingbedrukking.

transferpersEr kan gewerkt worden middels een goedkopere oplossing. Dit is een bedrukking die lijkt op zeefdruk als andere methodes. We spreken hier over de strijk- of persprints. Deze zijn uitermate geschikt voor promotioneel gebruik, zowel in zwart-wit als in full color.

Bij deze methode wordt een door u aangeleverd logo, tekst of tekening net als bij een belettering uitgesneden. Hierdoor ontstaan dan de transfers. Deze worden uiteindelijk op de kleding met een aantal bar druk en een zeer hoge temperatuur geperst. Dit wordt veel gebruikt bij verenigingen, voetbalclubs (verschillende nummers op elk shirt of broek) en bedrijven welke een kleinere oplage textiel willen hebben voor een aantrekkelijke prijs. De prijs is zelfs aantrekkelijk bij een afname van 1 of 2 shirts.

Tennant kleding zeefdrukTevens bedrukking als zeefdruk kunnen wij voor u verzorgen. Hierbij ligt de bedrukkingskwaliteit weer iets hoger als de voorgaande methode. Dit omdat er voor elke kleur een film gemaakt dient te worden en een zeef inbelicht wordt om met drukinkt te drukken. Deze methode wordt echter pas rendabel bij een oplage vanaf een 50 stuks.

Keadin borstlogo geborduurdDe derde, maar ook duurste methode, om uw beeld op uw kledij te krijgen is het borduren. Met de moderne borduurmachines kan vrijwel alles geborduurd worden. Of het nu om kleine of grotere aantallen gaat, wij leveren het u. Echter voor er geborduurd kan worden moet er wel éénmalig een borduurkaart aangemaakt worden (per logo en grootte). Bij een nabestelling van eenzelfde borduring komen deze kosten te vervallen.

Voor meer informatie… neem contact met ons op.

Enkele voorbeelden kledingbedrukking:

Onze openingstijden zijn:

ma t/m vr: 08.15 – 17.15 u

Za en zo: gesloten.

Wij werken op afspraak!

Voor een afspraak:

of bel: 0413-273052