Het ontwerpen en beheren van uw huisstijl

Iedere organisatie heeft een huisstijl (vaak zonder dat men daar weet van heeft) te zeggen: de manier van zakendoen, de presentatie van uw logo, bedrijfspand, bedrijfswagen, drukwerk, advertenties… kortom… uw gehele presentatie en uiting.

Het behoort allemaal tot uw huisstijl.

huisstijl ontwerpenHet is daarom zo belangrijk om de (nieuwe) huisstijl van de organisatie aan de verwachte identiteit aan te laten sluiten. De Haan reclame ontwerpt een huisstijl volgens een begeleidend traject, wat al of niet door u aan wordt gegeven. De opdrachtgever is betrokken vanaf de eerste schets waarbij rekening wordt gehouden met tijdpad, kosten, rendement, eisen, wensen en beperkingen.

Ontwerpen

huisstijl ontwerpenIn de huidige digitale maatschappij wordt u dag in dag uit geconfronteerd met een groeiende stroom informatie. Hierdoor wordt het steeds moeilijker een bepaalde boodschap op de juiste manier over te brengen, en voor de ontvanger is het steeds moeilijker de gewenste informatie te vinden. Een heldere, eerlijke en duidelijke presentatie is daarom voor grote en kleine bedrijven of organisaties van toenemend belang. Een goede communicatie kan een grote bijdrage leveren aan een succesvolle werving, voorlichting of marketing. Vormgeving vervult daarbij een doorslaggevende rol.

De kracht van De Haan reclame ligt in het ontwikkelen van op maat gesneden oplossingen. We stellen vragen, luisteren aandachtig, analyseren en betrekken de inbreng van onze klanten in het ontwerpproces. Een duidelijke, gestructureerde werkwijze vergemakkelijkt het proces. U kunt creatieve, heldere en praktische oplossingen verwachten die zich onderscheiden van het gebruikelijke.

Het resultaat van een ontwerpproces kan vele gedaanten hebben: bijvoorbeeld een brochure, een huisstijl, een catalogus of jaarverslag, een boek, een affiche, maar ook beurspresentaties, webdesign, verpakkingen en beletteringen. Kortom: alles wat met een visuele weergave van informatie te maken heeft.

Huisstijlmanagement

Met huisstijlmanagement kan men een huisstijl effectief en efficiënt implementeren en beheren via diverse communicatie-items zoals belettering, drukwerk, website enzovoort, welke wij eventueel ook voor u kunnen verzorgen. Er behoort alleen over alle uitingen een éénheid in uitstraling te zijn (welke wij voor u beheren en bewaken). De Haan reclame, DH druk en DH Sign hebben hierbij oog voor detail, kosten, rendement, tijdpad, eisen, wensen, beperkingen en vooral… U… de ondernemer en uw bedrijf. Als ondernemer kunt u bij ons veel kosten besparen en een hoog rendement behalen. Dit omdat u alles bij één adres onder kunt brengen. Naast het genoemde verzorgen wij ook voor u diverse bemiddelingen in de reclamewereld, te denken aan advertenties, promotiematerialen, etc.

Drukwerkvoorbereiding

Drukwerkvoorbereiding is heel wat méér dan de zorg voor puntgave uitvoer en offsetplaten. Sterker nog, in de meeste gevallen begint de drukwerkvoorbereiding achter de computer. De Haan reclame bestaat onder meer uit een studio waar ervaren ontwerpers al uw concepten vertalen naar een origineel ontwerp met de juiste apparatuur, programmatuur en kleurenbeheer. Met behulp van apparatuur voor scan- en reprowerkzaamheden, kleurproeven, DTP, lithografie en computer-to-plate (CTP) wordt vervolgens de drukwerkvoorbereiding tot in de puntjes verzorgd.

Enkele voorbeelden:

Onze openingstijden zijn:

ma t/m vr: 08.15 – 17.15 u

Za en zo: gesloten.

Wij werken op afspraak!

Voor een afspraak:

of bel: 0413-273052