AUTOBELETTERING & CARWRAPPING

Belettering van uw personenwagen, bestelbus of vrachtwagen...
nu 10% korting met code: ABEL93433!

ROLL-UP BANNERS

Voor beurs of bedrijf een gemakkelijke roll-up banner
incl. draagtas met code: RUP80FCPR nú voor € 75,- excl. BTW!

DIGITAAL DRUKWERK

Digitaal drukwerk... het gemak van een hoge kwaliteit en snelle levering!
Nú 200 visitekaartjes 1 zijde bedrukt voor maar € 27.50 excl. BTW met code VSK1235QR.

GROOTFORMAAT PRINTS

Posters, banners, stickers, etc. Alles in hoge (buiten)kwaliteit!
Nú 200 stickers 60x35mm incl. laminaat voor maar 50.- excl. BTW met code: STC6035LAM!

De Haan reclame, DH drukkerij en DH Sign, uw specialist in kleine oplagen in kleur!

De haan reclame, DH drukkerij en DH sign vormen één grafisch totaal-bedrijf wat voor u vanuit eigen hand een totaal plaatje kan bieden in uw reclame-uiting. Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen voor met name middelgrote bedrijven, kleine bedrijven en starters.

Wij helpen graag onze klanten welke met een eigen idee/opzet aankomen, dit verder professioneel uit willen werken en dit willen laten drukken of beletteren. Tegenwoordig de dag zijn de programma’s dusdanig ver gevorderd dat een eigen ontwerp makkelijk in de eigen thuiscomputer op te zetten is, denk hierbij aan Gimp – Word – Powerpoint – etc. Hierbij dient bij aanlevering van de zelfgemaakte bestanden natuurlijk wel aan een aantal voorwaarden te worden voldaan (o.a. PDF certified). Enkel voor de meesten is het professionele uitdraaiapparatuur eenvoudigweg te duur of de printer welke voor de hand ligt geeft het geen kwaliteit genoeg om een professionele uitstraling te krijgen. Ook voor startende ondernemers hebben wij vele mogelijkheden betreffende het ontwerpen van de huisstijl. We kunnen deze nieuwe bedrijven op weg helpen met het ontwerpen van een huisstijl tegen vaste voordelige prijzen. Bovendien krijgt u bij ons gratis grafische adviezen welke voor de uitstraling van uw bedrijf gunstig kunnen zijn waardoor uw bedrijf een professionele(re) uitstraling krijgt.

Geschiedenis

De Haan reclame is in 1980 gestart als ontwerpstudio, uitvoerder en reclamebemiddelingsbureau. Door professionaliteit in personeel en apparatuur kon er kwalitatief een zeer goed product op de markt worden gezet geheel naar smaak van de opdrachtgever. Het reclameburo heeft in de jaren 80 een flinke boost gekregen door klanten als Scapino, Schoenenreus, Beter Bed, Van Bommel Schoenen, K33.

Door de snelle opkomst van de digitale wereld is er halfweg de jaren 80 een eerste digitale grafische pers bijgekomen voor proefdrukken en het drukken van kleine oplagen in kleur. Hier heeft De Haan reclame een eerste stap richting de drukkerswereld gezet.

Eind jaren 80 was inmiddels het digitale drukwerk dusdanig uitgegroeid dat bepaalde oplagen te groot en dus te duur werden op de digitale manier. Om die reden hebben we in 1990 – xerox VP80 digitale persDH druk – opgericht welke zich voornamelijk richt op klein offsetdrukwerk. Het betreft hier dan ook voornamelijk het kleine handelsdrukwerk als huisstijlen (logo’s, briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, bonnenblocks, leaflets, notitieblocks, enz). Het voordeel wat wij u hiermee kunnen bieden is dat u uw drukwerk tamelijk snel in huis kunt hebben en samen met ons reclamebureau eventueel leuke en gepaste ontwerpen en presentaties tevoorschijn kunnen toveren.

Vanaf 2001 is De Haan reclame ook op de signmarkt (belettering) actief. – DH Sign – is hieruit het nieuwste kindje geworden met een verscheidenheid aan beletteringen. Het betreft hier dan ook voornamelijk het beletteren van auto en vrachtwagen, reclameborden, Mutoh Valuejet 1614zeildoeken of spandoeken, vlaggen, fotobelettering, posters, full color stickers en grootformaat printen op buitenkwaliteit materialen. Aangezien er hier in de omgeving betrekkelijk weinig aanbod voor was, is deze afdeling de afgelopen jaren flink gegroeid. Doordat wij dit nu ook in eigen hand hebben en know-how op dit vakgebied hebben opgebouwd, kunnen wij inmiddels zeggen dat we een begrip in Uden en omgeving zijn geworden, mede door de scherpe prijzen welke wij u kunnen bieden.

Sinds 2008 is DH Sign verder uitgebreid met het aanbieden van gevelbeletteringen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Wrapping Fiat SES Astrawinkelruitbeletteringen, maar ook aan gevel- freesletters in kunststof en RVS welke bijvoorbeeld 2cm vanaf de muur blind gemonteerd worden, zeilframes aan de gevel, reclamezuilen, lichtbakken, etc. Verder is er uitgebreid met het blinderen van autoruiten, maar ook het blinderen van ruiten van gebouwen behoort inmiddels tot de mogelijkheid. Door de snelle groei van autobeletteringen en verbetering van folies zijn we ook in autobelettering weer een stapje verder gegaan… Het Car-wrappen oftewel het volledig inpakken van een auto met folie. Dit kan inmiddels met een basiskleur, metallickleuren, matte kleuren en zelfs volledige fotobeletteringen.