Autobelettering en Carwrapping

 

Uw autobelettering en carwrapping tot in de puntjes verzorgd.


Autobelettering en carwrapping van een Fiat500Een autobelettering is bij uitstek geschikt om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Nergens anders dan in het dagelijkse verkeer kunt u in zo'n korte tijd zoveel mensen bereiken.

Wij vertalen uw bedrijfsimage naar de ideale autobelettering. Smaakvol en grafisch verantwoord design zijn daarbij sleutelwoorden.

Autobelettering...

Autobelettering en decoraties dragen Autobelettering met deels fotobelettering van een bedrijfswagen van ID Project te Udenzorg voor een snelle verspreiding en een goede herkenbaarheid van uw naam en/of logo. Daarbij is het ten opzichte van andere reclame-uitingen een bijzonder goedkoop en geschikt medium.

Autobeletteringen en decoraties worden door ons uitgevoerd met een hoogwaardige kunststof folie welke een gegarandeerde levensduur van 7 tot 10 jaar bij buitengebruik heeft. Bij fotoprints - foto belettering - op Eco-solvent basis ligt de levensduur van de print op ongeveer 5 jaar.
Bij een gemiddelde gebruiksduur van bedrijfswagens van 3 tot 5 jaar is dit in de praktijk ruim voldoende.

Carwrapping... Het inpakken van uw auto

Autobelettering - Het carwrappen (inpakken) van een Hyundai Atos in 2 kleurenCarwrapping - oftewel uw auto inpakken met stickers - is de laatste jaren erg in opkomst. Vroeger werd carwrapping veelal enkel gebruikt voor bedrijfswagens. Aangezien de prijzen en de kwaliteit van de folies dusdanig gewijzigd is, is het ook aantrekkelijk geworden voor personenauto's voor zowel bedrijf als particulier.

De folie welke gebruikt wordt voor carwrapping is uiters flexibel en heeft een mooie glans welke spuitwerk benaderd. Door zijn prijs-kwaliteit verhouding is het interessanter een auto te wrappen (in te pakken) als te laten spuiten.

Enkele andere voordelen zijn:

  • Het beschermt uw originele autolak tegen krassen en verkleuren/verwering.
  • Als de folie verwijderd wordt hebt u een zo goed als nieuwe auto in de originele kleur wat deze goed verkoopbaar maakt.
  • Hoge krasbestendigheid door de flexibiliteit van de folie
  • De auto kan in meerdere kleuren gewrapt worden
  • Een compleet gepersonaliseerde look zoals u dit wilt

U hebt bij carwrapping alsmede bij normale autobelettering een diversiteit aan keuzes in de kleuren. Autobelettering - Foto Carwrapping - Het volledig inpakken van een bedrijfswagen cq bestelbus met een fotoBasis kleuren, metallic kleuren, matte kleuren, carbonlook en shadeshifting zijn onderandere mogelijkheden. Ook fotobelettering behoort tot deze mogelijkheden!

De prijzen van carwrapping vari√ęren van 1.000,- (bijv. Smart) tot 5.000,- Euro (grote¬†bestelbus/bakwagen). Vraag hiervoor bij ons een vrijblijvende offerte aan.

Onderhoud folie...

Net als bij autolakken dient u de folie juist te onderhouden. Bij niet juist onderhouden, kan dit de levensduur flink verkorten (2 tot 3 jaar).

Niet juist onderhoud is erg vaak wassen, veel door een wasstraat, agressieve schoonmaakmiddelen en nooit geen (siliconenvrije)waslaag of beschermlaag eroverheen brengen.

Bij juist onderhoud kunt u een levenduur van de folie verlengen tot 8 a 10 jaar.

Juist onderhoud is...

  • Pas de auto wassen als dit nodig is
  • Liever met de hand met gewone autoshamppo wassen als door de wasstraat.
  • Geen agressieve middelen gebruiken
  • Geen schuurspons gebruiken
  • 2x per jaar in de siliconenvrije was zetten of een speciaal voor folie bestemd onderhoudmiddel gebruiken.

 

Voorbeelden carwrapping


Voorbeelden autobelettering